Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

lauantai 30. kesäkuuta 2012

New Mexico

Amarillosta tie kävi New Mexicon puolelle.. :) Ensimmäinen kohde oli Santa fe ja siellä käytiin kiertelemässä keskustaa hieman.. Keskusta oli aika turisti kohde, mutta paikka tosi nätti, oli kiva nähdä vähän erilaista arkkitehtuuria, täällä kaikki talot on rakennettu erilalla kun muissa paikoissa.. :)
Käytiin katsomassa myös yhtä kirkkoa.. :)








Pysähdytiin matkalla myös pienelle kuvausreissulle tielle..







Pari tuntia Santa Fe´ssä vietettyämme, suuntasimme seuraavaan kaupunkiin, vuorimaisemat olivat ihan mielettömiä.. :) ikävä kyllä, niitä ei saa oikeen kunnolla ikuistettua kameralle.. Illalla tultiin Arbuquerqueen, kierrettiin pari musiikkikauppaa ja nautittiin mexicolaista ruokaa ja auringonlaskusta.. :)






Huomenna edessä inkkarikylä Gallup ja uusia seikkailuita, päivitän varmaan seuraavan kerran ens viikolla kuulumisia :)

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Amarillo, Texas

Matkamme on päässyt etenemään jo Amarilloon, joka on yksi route 66 kohteista, ei olla ajettu vielä hirveesti tuota maisemareittiä, viereen on rakennettu uudempi tie, mutta tänään olisi tarkoitus tutustua tuohon vanhaankin tiehen.. Ensimmäinen kohteemme täällä oli kuuluisa pihvipaikka, josta saa toosi isoja ja hyviä pihvejä. Miekkoset söivätkin lounaaksi kevyen kilon annoksen.. Me Hannan kanssa tyydyttiin vähän pienempiin pihveihin.. :)
Tässä hieman kuvia:











Illalla musiikkikauppojen jälkeen suuntasimme Cadillac ranchille kattelemaan autoja jotka on tökitty autiomaahan. Hieno paikka sinänsä, olisin luullut että autoja on enemmän.. Autoja sai maalailla omilla spray maaleilla (tai ainakin kaikki muut teki niin, jos se ei ollut laillista,iin näimme paljon laittomuutta ;) tässä vähän kuvia sieltäkin..







Tänään suuntana santa fe! ;)

torstai 28. kesäkuuta 2012

Nashville ja Memphis

Kaksi musiikkikaupunkia yli muiden, muusikkomiesten puolisoina Hannat saavat siis viettää seuraavat pari päivää musiikkikauppojen uumenissa. Ensimmäinen Nashvillen osoitekkin oli musiikkikauppa, guitar center, miesten päiväunien kohde, jossa on seinäkaupalla kitaroita,bassoja,syntikoita ja muita vempeleitä. Tuolla ihmemaassa saimmekin viettää tovin, jos toisenkin.. :)

Illalla suuntasimme syömään ja kuuntelemaan kunnon vanhanajan bluessia, Löysimmekin oivan paikan, josta saimme isot kanakorit (siis toosi isot) ja lavalle kiipesi kohta vanhoista konkareista koottu bluespumppu.. Jukra, kyllä ne vanhat papat osasivat asiansa, kuunneltiin koko keikka haltioituneena.. :)

Seuraavana aamuna suunta kävi Memphisiin, ylläri ylläri taas guitar centeriin jossa taas vierähti tunti jos toinenkin. Memphisissä ihmiset oli tosi ystävällisiä, tuli koko ajan jutteleen ja antoi reissu ideoita. Pojat saikin vinkin pienestä musiikkikaupasta ja vieressä sijaitsevasta ruokapaikasta. Kitarakauppa oli mennyt jo kiinni, mutta tuo ruokapaikka oli auki. Kunnon Amerikkalaista barbeque ruokaa, miekkoset sai ribsejä, minä savustetulla kanalla olevan salaatin ja Hanna kanaleivän.. oli kyllä herkkua, maha kiitti.. :)
Poikien pikkusenkokonen ruoka-annos

Illalla käytiin kiertelemässä Memphisin kuuluisammalla musiikkikadulla, joka puolella oli livemusiikkia, valinnanvaikeus oli suuri, hetken käveltyämme ja kuunneltuamme lähdimmekin jatkamaan matkaa kohti Arkansasia.. :)







Tässä tämän hetkinen reissutilanne, kaksi viikkoa melkein takana ja kaksi edessä.. Tänään kyllä ajettiin jo Oklaholmaan eli ollaan jo toisella sivulla!! ;)
Ajo eiliseen mennessä

Määränpää ;)

Ihanaa päivää teille kaikille <3

Ruby falls

Leo Lambert v.1928

Ruby putousten löytäminen, oli kuin olisi löytänyt Jumalan. Aluksi oli hyvin pimeää, pelottavaa ja epävarmaa. Et tiedä mitä on edessäsi.

Törmäät juttuihin, joita et edes tiedä olevan siellä, kärsit haavoista, kuhmuista ja mustelmista. Putoat alas tahmeimpaan mutaan ja tuntuu, ettet voi jatkaa enää. Mutta nouset siitä tunteen kanssa, että jossain edessäpäin on jotain paljon mahtavampaa, kuin mitä osaan ikinä kuvitellakkaan.

Kun lisäät valoa,näet asioita jotka vahingoittivat sinua, ne olivat mielettömiä Jumalan tekoja, luomuksia joita Hän on luonnut todistamaan ihmeistään ja tuomaan sinulle iloa. Se on paljon enemmän mitä olet osannut koskaan kuvitella näkeväsi. Ruby falls ja näköalavuori ovat Jumalan luomuksia ihmiselle ihailtavaksi.

Olen ylpeä, että Hän käytti minua.

Näiden sanojen saattelemalla pääsette matkalle Ruby fallseille, vedenalaisille putouksille jotka sijaitsevat 250 jalkaa maan alla:















                              Ihmeellisiä ovat Hänen tekonsa.. ei voi muuta sanoa..