Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

tiistai 18. lokakuuta 2011

Cake popsit

Pitkästä aikaa mie taas kirjottelen, on vähän elämä vienny mennessään ja on ollu vaan niin paljon kaikkea ettei ees oo kerinny leipoo mitään mainitsemisen arvosta.. :) no viimeviikolla sain ihania tyttöjä kylään niin pitihän tuota jotain väkrää.. :) cakepopsien teosta oon haaveillu pitkään kun lukee ulkomaalaisia ruokablogeja ja nyt sitten vihdoinkin päätin väkrää.


Cake Popsit

Tarvitset:
yhden paketin dominokeksejä
2rkl maitorahkaa
Sokeria ja vaniliinisokeria
(tai vaihtoehtoisesti valmiiksi maustetua rahkavalmistetta kuten vanilja tai valkosuklaa-lime)
Perunanuijan tai jonkun jolla saat kesit muussattua.. :)

Noi kaupasta ostettavat rahkavalmisteet on kyllä niin helppoja, mutta itseä vähän välillä ärsyttää niitten keinotekonen maku niin tykkään välillä maustaa rahkani itse, sitä paitsi se on yli puolet halvempaakin. Eli käytä joo valmiiksi maustettua rahkaa, tai aloita rahkan maustamisella

Rahkan maustaminen: laita 2rkl maitorahkaa kippoon ja lisää mielesi mukaan sokeria ja vaniliinisokeria, ite käytän jauhettua vanijaa joka sopii myös mainiosti, rahkasta ei kannata tehdä liian makeaa sillä kekseissä on kyllä sokeria ihan reippaasti. :)

Murskaa dominot pieneksi muruksi, lisää rahka joukkoon ja sekota tästä tasainen massa.
Pyörittele vähän lihapullia pienempiä palloja ja jos haluat tökkää tikkari tikkuihin mitä saa leivonta kaupoista tai laita ihan sellasenaan jääkaappiin kiinteytymään. Kun pallot on kylmentynyt, dippaa valkosuklaaseen tai tummaan suklaaseen, ripottele nomperellejä päälle ja laita leivinpaperin päälle lepäämään odottamaan tarjoilua jääkaappiin.. voi myös laittaa pieniin karkkivuokiin tikkujen sijaan

Nää oli kyllä niin helppoja ja hyviä että teen varmasti uusiks ens kerralla niistä tulee varman nätimpiä, nyt ne oli vähän muotopuolia, mutta herkullisen makusia. :)

Ihanaa viikkoa kaikille!

1 kommentti: