Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Pizzahyrrät

Nää on mahtava iltapala, jos pikkunälkä yllättää, tein yks päivä ja mies rakastui näihin.

Pizzahyrrät
 
 Pohjan oon tehnyt myllyn parhaitten ohjeella, toimii ihan hyvin joka kerta :)
Durumjauhot on aika ehdoton, pohjaan ei tule sitkoa niinkuni vehnäjauhoilla.
 
Pohjaan:
1 ja 1/2dl vettä
15 g hiivaa (1/3osa paketti
1/2tl suolaa
2rkl öljyä
n.3dl durumvehnäjauhoja
 
Kastike:
1 prk tomaattipyree
basillikan lehtiä
yrttisuolaa
oreganoa
paprikamaustetta
2 valkosipulin kynttä
 
Täytä pizza haluamillasi täytteillä, itse tein juusto, kinkku, feta, paprika kiekkoja.
 
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja öljy. sekoita jauhoja joukkoon, kunnes seos on sopivaa.
 
Anna nousta liinan allan. 30min.
 
Kaulitse pizzapohja, levitä kaatike pinnalle ja haluamasi täytteet, kääri pohja rullalle, leikkaa noin 3cm paksuisia kiekkoja. Paista uunin ylätasolla 275°C noin 5min.
 
 

3 kommenttia:

  1. Ihania varmasti! Täytyisi saada aikaiseksi joskus tehdä näitä, mutta kun sitä niin usein tulee tehtyä makeita kuin suolaisia reseptejä. :)

    VastaaPoista
  2. Hei pitääkö nuo rullata siis niin että pohja on vielä "raaka", pysyykö kasassa?

    VastaaPoista
  3. Hei, rullataan raakana, eli kaulitse taikina, levitä täytteet ja kieritä tiukka rulla, niinkuin korvapuusteja tekisi. Itsellä pysyy hyvin koossa, yksi kikka tietysti on, että taittaa taikinan pään rullan alle, kun olet nostanut leikatut palat pellille. jos haluaa että ei varmasti leviä voi käyttää muffinssivuokia apuna.

    VastaaPoista