Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Atlantic city

Road trippimme etenee hitaasti mutta varmasti. Cape codin jälkeen oli luvassa pitkä ajopäivä, odotettavissa oli 8h ajoa. Jouduimme myös ajamaan New yorkin läpi uudelleen, joka toi 2 h lisäaikaa, sillä etenimme10km matkan 2h aikana. No sen jälkeen matka alkoikin sujua rattoisasti. Keksittiin erilaisia Roadtrip pelejä, ensimmäinen on kuinka monta Mäkkiä me nähdään matkan aikana, jokinen heitti arvauksen ja aina huudetaan hep, kun keltainen m näkyy jossain.. :) Näitä tulee varmaan paljon.
Toinen leikki on bongata kaikkien osavaltioiden rekkarit.. viihdytimme itseämme myös jazzin parissa ja hyvää musiikkia kuunnellen ja vihdoinkin ilta seitsämältä pääsimme määränpäähän. Hotelli oli varattu ihan hakuammunnalla, oli kyllä hyvä valinta, matkaa vain noin 20m rannalle.. Ekana suuntasimme mereen virkistymään, aallot oli ihan huippuja. Sitten suuntasimme tutkimaan rantakatua ja huvipuistoa.. Tässä muutamia kuvia:










Seuraavana päivänä oli tarkoitus lähteä jatkamaan matkaa, mutta päätimmekin jäädä toiseksi yöksi kun nähtävää oli vielä paljon jäljellä, pojat kävi ostaa pienet lainelaudat jolla he viihdyttivät itseään seuraavat pari tuntia rannalla.. Me taas Hannan kanssa nautittiin auringosta ja käytiin välillä pulahtamassa. Rannalta suuntasimme lounaalle ja shoppailemaan.. Taisimme viettää tovin jos toisenkin Hannan kanssa kaupassa, kun miehet olivat kiertäneet kauppakeskusen ja seisseet jo Korssin liikkeen edessä 10min odottaen, koska olettivat meidän menevän sinne. Kyllähän me mentiin vähän myöhemmin ihailemaan tulevia käsilaukkujamme..

Illalla miekkoset suuntasivat kasinolle, taisi tuo Krister jopa voittaakkin 60c.. :D Myrsky iski rannikolle iltapäivästä, alkoi satamaan ja tuulemaan tosi voimakkaasti, onneksi hotelli suojasi meidät myrskyltä.. :)

Seuraavana päivänä suuntasimme Washington dc:hen, jossa me tehtiin pikavisiitti, käytiin katsomassa valkoinentalo, käytiin kahvilla ja cupcakesilla ja jatkoimme matkaa.. varsinainen pikavisiitti.. kaupungista jäi kyllä sellainen fiilis, että sinne haluaa mennä uudelleen, tuo päivä vaan ei olisi riittänyt alkuunkaan, joten päätettiin että se voi jäädä jollekkin tulevalle reissulle.. Tässä vielä kuvia valkoiselta tönöltä :)

  


1 kommentti:

  1. Hei Matkalaiset! Kiitos kuvista ja kertomuksista.Etsikää myös pieniä kyliä pieniä seurakuntia ja tapaatte ihania ihmisiä. t. Nurmeksen väki

    VastaaPoista