Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Home sweet home

Mun on pitäny jo pitkään fiilistellä vähän kotia, mutta en oo saanu aikaseksi, eli tässä pieniä paloja lempi sisustusjutuistani meidän kaksiostamme.


 Tämä teksti koristaa m eidän sohvaseinää, tykkään hirveesti sisustustarroista, kun vuokra-asunnossa ei saa maalata, niin näillä saa vähän personalisoitua kotia.. ja teksti pitää niin paikkansa. Tämä on mun siskon tuoma jenkeistä, mutta löytyy meiltä kotoa pari suomalaistakin, puun oksat koristaa makkariamme ja harmaa puu olkkaria
 Mä niin tykkään huovista, olen just sellanen käpertyjä sohvan nurkkaan. eli viltti on välttämätön.
Tuon neulotun viltin toin Lontoosta Primarkista, siinä on kiva palmikko ja toiseta puolelta se on ihanan pehmeä ja pörröinen. Pörröinen toinen huopa taitaa olla kodin ykkösestä..
 Olkkarin seinäämme koristaa myös vaarini vielu, se on vähän huollon tarpeessa, mutta erittäin kaunis ja kiva muistutus vaarista, vaikka en niin vaaria muistakkaan kun olin niin pieni kun hän kuoli.

Tai muistan yhden kommentin mummille.. Ei saa suosia vaan Hannaa, on niitä lapsia yhdeksän muutakin.. :)  eli vaari oli siis tasapuolisuuden mies. :)

 Tämä ihanuus on itse väkräämäni. Se on tehty riisilampun päälle, ja siihen on liimattu noin 300kpl muffinssi vuokia, Kokki kun kokki, pitäähän niitä vuokia siis sisustuksessakin olla. Löysin tämän idean pinterestist ja pitihän se toteuttaa. Olen täysin rakastunut siihen. Lamppu maksoi 2,5e ja muffinssi vuoat 4e eli toteutettu alle 7e:llä, eli ei vie vararikkoon..

Uskoisitko että se on tehty muffinssi vuoista?
 Tämä kuvaa ehkä parhaiten kotiamme, mulle on ihan sama kuinka rähjäsessä tai hienossa lukaalissa asuisimme, tärkeintä on kuitenkin se, että saan jakaa elämäni upean miehen kanssa.
 Tämä Frandsenin lamppu koristaa meidän eteispöytää, se on iso utta tykkään siitä, pakolla ei tartte muuta valoa kun se valaisee niin hyvin.
 Kozikolin kattolamppu on yksi suosikeistani, tällä hetkellä koristaa olkkaria, mutta sopi hyvin keittiöönkin.
 Rakastan tämän lampun tekemia varjoja, miten muovi voi ollakkin noin kaunista?

 Nämä on viimeisin väkräilyni keittiön hyllyn päälle, pahviset korkeat kirjaimet maalattu epätasaisen valkoiseksi, tämä ja harmaa on kaksi lempi väriäni. Kiva pieni sisustuselementti ja maksoi noin 5e
 Keittiön ja olkkarin erottava kello, Jyskistä,  kaunis pieni osa sisustusta
 Rakastan lyhtyjä ja perhosia, tämä on yhdistetty koruteline, kaikki helmeni roikkuu tön ympärillä
 Hanna on myös hieman taitava hävittämään asioita, tämä sormusteline roikkuu makkarin seinällä ja sormukset ja korut pysyy tallessa
 Korutaulu on viimeisin asia mitä tein. Löysin noin puoli vuotta sitten tämän vanhan ja kauniin kehyksen kirpparilta vallilasta, se on odottanut tehtäväänsä ja nyt se on töytetty.
Nidoin naulapyssyllä pellavaa taakse, tähän väliin ruskeeta silkki nauhaa ja sit vaan ripustin kaikki korvikset esille. yhteiskustannukset noin 5e, eli ei pöllömpää
Rakkaan Siskoni Helin suunnittelema yöpöydän lamppu jonka hän teki meille, tykkään siitä hirveesti.

Tässä pika esittely kotini pikkuasioista, mitäs tykkäsitte?


7 kommenttia:

  1. Olipas kiva vaihtelu tallane postaus. Teilla on kyl nii kiva koti :) vielki ihailensun ite tekemaa lamppua niista muffinssivuoista. Ehk koklaan iteki joku kerta :)

    Muuten tajusin justii, et ehk mul o samanlaine blogin tausta ku sulla talla hetkella. Ela huoli, vaihan sen pian :)

    VastaaPoista
  2. HerkkuHanna! Sulle on haaste mun blogissa :) Käy kurkkimassa, jos huvittaa.

    VastaaPoista
  3. Oikein ihania juttuja! :) Toi viulu miellyttää kovasti viulistin sydäntä <3

    -Laapa
    laapalaura.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Hanna, haaste täytetty.. :) Ja Laura kiva jos tykkäsit, tervetuloa uudelleen kurkkii mun blogia.. :)

    VastaaPoista
  5. Tuo muffinsivuoka-lamppu on upea :)

    VastaaPoista
  6. Toi muffinssi lamppu on kyllä vieläkin mun ehdoton lemppari, ja se oli tosi helppo viel tehä, senkun vaan tökki muffinssivuokia kuumaliimalla lamppuun :)

    VastaaPoista
  7. Hyvannakosia lamppuja teidan kodissa. Oma suosikki on kylla tuo Koziolin lamppu. Niilta loytyy nakojaan muitakin kivoja vaihtoehtoja. Taytyypa tutkailla verkkokauppoja jotka toimittas tanne Downunder. :)

    VastaaPoista