Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

maanantai 3. joulukuuta 2012

Toffee muffinssit

Tykkään leipoa muffinsseja joka maussa, kuten on varmasti huomattu. Seuraavana Omar
- Tazza muffinssit :)

Omar muffinssit
150g voita
1,5dl sokeria
2 kananmunaa
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1,5 dl maitoa tai kermaa
Puol pussia omar karkkeja
Kourallinen suolapähkinötä
1tazza kaakaopussi

Vaahdota voi ja ja sokeri hyvin vatkaten, lisää munat joukkoon, ja vaahdota hyvin. Sekoita kuivat aineet ja lisää vuorotellen maidon kanssa joukkoon. Pilko omarit kuuteen osaan ja heitä kuutiot joukkoon pilko myös kourallinen suolapähkinöitä mukaan. Jaa kahteentoista muffinssivuokaan. Piilota keskelle vielä puolikkaat omarit ja laita vielä taikinaa päälle.  Tiputtele tazza kaakaokastiketta (pieni annospakkaus riittää) päälle ja tee marmotointi hammastikulla. Paista 200c noin 20 min.




Kokeilin ekan kerran näitä suomeenkin tulleita valmiskuorrutteita cupcakeseille. Jos jotain positiivistä pitää etsiä, töhnä oli kivan paksua, että kuviot pysyivät hyvin muodossaan. sitten jos jotain negatiivista pitää etsiä, on että vaikka kuinka pussia pehmitti, sitä oli tosi raskas pursottaa. Sen kai teoriassa pitäsi pystyä suoraan pursottamaan pussista, mutta siirsin sen omaan pursotinpussiin pehmittämisen jälkeen. tässä siis tuotokset.. :)


1 kommentti:

  1. Kiitos tästä ihanasta reseptistä! Olen aivan ihastunut tähän reseptiin, tehnyt näitä muffeja jo pariinkin otteeseen! Tosin käytin täytteenä omareiden sijaan, kun kaapista sattui sopivasti löytymään, Dr. Oetkerin Fudge Chunkseja pussin ja hyvää tuli :) Aivan ihana, kiitos! Nytkin uunissa ;D

    VastaaPoista