Onpa taas vierähtänyt tovi viimekirjoituksista, koulu painaa vielä päälle, jotenka blogi on vähän saanut jäädä. Nyt alkaa koulu olemaan loppusuoralla, enää parit vikat jaksot ja 22.5 on valmistujaiset, sen jälkeen lupaan tsemppaa taas blogin kanssa kesäherkuin :)
sain pomoltani ystävänpäivänä söpön silikonisen sydän vuoan ja tämän ohjeen, suloinen ajatus. Tässä helppo ja nopee jälkkäri nautittavaksi.
Mariannejäädyke
Tarvitset:
3dl kermaa
3 kananmunaa
100 g maitosuklaata
100 g marianne rakeita
Vaahdota kerma kulhossa, kananmunat toisessa kulhossa, nostele kananmunat joukkoon kevyesti. Raasta suklaa joukkoon ja pilko marjannet tia käytä valmista leivontaraetta. Kaada vuokaan, silikoninen on hyvä, kun jäädykkeen saa helposti irrotettua, muukin käy, mutta tällöin kannattaa laittaa kelmu alle jos haluat kumota kakun.
Hyydytä pakkasessa noin 2-4h, mutta voi tehdä seuraavaksi päiväksikin valmiiksi.
Kauanko tämän tulee hyytyä ja missä? (Pakastin vai jääkaappi?) Pitää testata! :)
VastaaPoistaHih, on ehkä olennainen tieto 2-4h riittää pakkasen tehosta riippuen, ite tein edellisenä päivänä valmiiksi jo. :)
VastaaPoista