Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Anopin juustokakku

Maanantain jälkkärinä toimi anopin versio paistamattomasta juustokauksta, Herra J toivoo aina et tekisin tätä, mut en oo tainnu kertaakaan tehdä, joten kai sitä pitää joskus kokeilla itekkin.
Tämä resepti on mun anopin vakio, tää on makea juustokakku, joka on tosi helppo vääntästä lyhyelläkin varotusajalla ja tykkään että tässä ei käytetä liivatetta..

Tarvitset:
175g digestive keksejä
75g voita

200g maustamatonta tuorejuustoa
2dl kermaa
2dl tomusokeria

Eli voiko tän simpelimmäks mennä:
Murskaa keksit ja kaada joukkoon sulatettu voi, painele piirakkapohjan pohjalle ja laita oottamaan täytettä jääkaappiin.

Vatkaa kerma ja sekoita tuorejuusto ja tomusokeri toisessa kulhossa. yhdistä vaahto joukkoon ja kaada pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa mielellään tunti ainakin enne tarjoilua, tämähän on vähän sellanen juttu et paranee kun aikaa menee, mut on herkkua hetikin.

Koristele joko Kiiweillä tai viinirypäleillä, jos tätä tarjoo heti pohja tuntuu vielä vähän murenevaiselta, eli ei oo ehkä ulkonäöllisesti nätein mut maku ratkasee.. :) Kiiwi on ehkä siitä parempi kun tää on aika super makee mut hyvää jonkun raikkaan kanssa.

Tässä myös hieman muita kuvia maanantailta, Oli kyllä kiva ilta siskojen kaa. Testailin myös J:n velin Canonin 20d:tä jos ostaisin sen mun kakkoskameraks. Vaikka se on aika vanha niin ite kyl tykkäsin kuvista mitä sillä saa, eli pitää viel testailla lisää, mitäs te tykkäsitte?







                                         Lakkailtiin vähän kynsiä


 Päivi ja Ben tais keskittyy johonkin muuhun kun kynsiin.. aika söpöjä ne on <3
                                                         Virallinen potretti


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!!! Ikava teita kaikkia xxx

    VastaaPoista
  2. Pitaapa koklata tota :) ja ihana ku te voitte pitaa siskosiltoja. Joku paiva maki paasen niihi mukaa :) ja tosi kivoja kuvia. Nii paras toi toka vika kuva Benista ja Paivista. Ompa sopoja. Mistas kuvat susta!? Voi etta, voiaa pitaa sit siskosilta taalla, vaha vajanainen, mut silti :)

    VastaaPoista