Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Maalaissalaatti

Heippa, onpa taas vierähtänyt pitkä tovi etten oo kerinnyt mitään kirjoittelemaan.. niin ne viikot vaan vierähtää ja kesä tulee niin kovalla tohinalla.. Oon vaan niin innoissani tulevasta kesästä ja lähestyvästä kesälomareissusta. Oon ollut vähän huono repäisemään reissujen suhteen, muttä nyt se tapahtuu.. Jenkki roadtrip kutsuu jo pian.. :) can´t wait !!

Koko viikko on mennyt joko suomen pelejä katsellen tai töitä leikkien, eli en ees oo kerinnyt leipomaan mitään.. Ihmeellistä minulta.. :D Mutta tein niin herkku salaattia et aattelin laittaa reseptin tännekkin.


Maalaissalaatti:

Tarvitset:
1 ruukku romaine salaattia
1 ruukku viinisuolaheinää tai punamangoldia
rasia kirsikkatomaatteja
parmesan juustoa
puolipakettia pekonia per syöjä
2 kananmunaa per syöjä

oliiviöljyä, sitruunamehua, pippuria ja suolaa maustamiseen.

Pese salaatit hyvin ja revi pienemmäksi kulhoon. Paista pekonit rapeiksi, leikkaa pieniksi siivuiksi saksilla. Keitä kananmunat mielesi mukaan, itse tykkään että keskusta jää hieman löysäksi, meidän liedellä se on tasan 5 ja puol minuuttia siitä kun vesi on alkanut kiehua ;)
Raasta parmesan juustoa reippaasti salaatin päälle, kaada joukkoon oliiviöljyä, sitruunamehua ja jauha suolaa ja pippuria myllyllä päälle. Sekoita hyvin. Heittele kirsikkatomaatit puolitettuna päälle, halkaise kananmunat 4 osaan ja nosta rapeat vähän jäähtyneet pekonit keskelle.

Salaatti kannattaa tehä vähän ennen tarjoilua, koska se alkaa vettyä aika nopeasti.
Ei muuta kun herkuttelemaan ja ihanaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti