Poroleivät |
Cocktail-leipäset
Tarvitset:
-Paketin jälkiuunipaloja ja paketin saaristolaislimppua
-100g poron leikettä
-150g naudan leikettä
-1 pieni keltainen parika
-1pieni punainen paprika
-200g pippurista turejuustoa
-1prk kermaviiliä
-Pestoa
-Koristeluun kirsikkatomaattia ja salaatinlehtiä
Poroleivät:
Pilko poroleike pieneksi kuutioksi, pilko keltainen paprika myös kuutioiksi. Sekoita kulhossa puolet tuorejuustosta ja 1/3osa kermaviiliä massaksi. Maista tartteeko lisämausteita, ite lisäsin vähän yrttisuolaa ja mustapippuria. Leikkaa leivät neljään osaan, lisää täyte. Koristelin cocktailtikut ite kirsikkatomaatilla ja pienellä salaatin palalla jonka pujotin leivän läpi. Anna mielellään olla kaapissa pari tuntia, että seos kerkiää maustumaan leivän sisällä.
Naudanleikeleivät
Naudanleikeleivät |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti