Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

maanantai 18. kesäkuuta 2012

New york, New york

Huh, perillä vihdoinkin, eilen lento saapui klo 13.30 ja päästiin imigration jonoon joka kesti 1,5h... aika kauan siis, kun vihdoin päästiin maahan, karu tosuus selvisi.. :D Juhon laukku on taas jännyt jonnekkin.. tämä on joka reissun dilemma, se katoaa joka kerta.. no se saapui 24h myöhemmin, onneksi olemme oppineet jo pakkaamaan ristiin Juhon laukkujen katoamisen takia.. :)

Viime yö meni aika huonosti nukkuen, pätkittäin ja hetkittäin uni maittoi.. :)
No metroa ollaan jo päästy käyttää vaikka metrokartta onkin aika järkyn näköinen niin kyllä tähän asti ollaan löydetty kaikkialle.
Pojat metrossa
New york tytsyt :)

Käytiin eka katsomassa vapauden patsasta, mentiin lautalla staten islandille, eikä sinne saarelle, mut sieltäkin näki kyllä hyvin. Eilen oli aurinkoista ja tosi kuuma, mutta tänään on ollut vähän pilvisempää.








Sitten käytiin kanssa ground zerolla 9/11 muistomerkillä. Turvatoimet oli aikamoiset, piti olla etukäteen tehty varaus lipuista (jotka on ilmaset) meillä ei kyl ollut niitä ja päästiin kuitenkin. Metallinpaljastimien ja 3 lipun tarkastuksen jälkeen päästiin alueelle. On ne vesialtaat aika vaikuttavat  mitkä niiden tilalle on tehty, ei sitä osaakkaan kuvitella kuinka sekaisin koko kaupunki on mennyt iskuista.

Illalla mennään Empire state buildingia kattoon varmaan.. saa nähdä.. :) Ihanaa kesän jatkoa kaikille, päivittelen aina kun muistan.. :)

2 kommenttia:

  1. Varsin nopeeta toimintaa :) näyttääpäs kivoilta nuo kuvat!

    VastaaPoista
  2. Ihana että laitoit niin nopeasti updatea, uusia odotellessa!

    Päivi

    VastaaPoista