Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

torstai 21. kesäkuuta 2012

Ranta tunnelimia Cape codilta

Ti aamuna käytiin noutamassa auto ja lähdettiin reissun päälle.. Liikenne ainakin New yorkissa oli aika hullua, onneksi helpotti kun päästiin ulos kaupungista. Cape cod oli ensimmäinen määränpäämme Roadtripillämme, ideana oli päästä relaan rannalle kaupunkilomailun jälkeen.. ja sehän toteutui.. Ti oli vähän pilvisempi päivä, mutta se oli hyvä ajosää, ei harmittanut ajella.. Auto on tosi hyvä, sillä kelpaa ajella, viemme sen neitsytmatkalleen maan halki, rikomme ehkä jopa 10000 ajetun mailin rajan, kun auton saimme sillä oli ajettu vain 4000 mailia.. :) Eli uusi ajopeli alla.. :)

Ajattiin ti eka Road islandille, tämä oli vähän pienempi saari matkalla, sillat sinne mentäessä oli aivan mielettömät. Siellä käpöteltiin vähän vanhassa kaupungissa ja nähtiin kivaa maalaismaisemaa..
Nää pätee myös meijän loman sääntöihin.. :)

Kivoja ovistoppereita




Kunnon poseeraus

Road islandilta suunta kävi cape codille, jossa majoituimme kivassa pienessä hostellissa, joka oli varmaan umpihomeessa ;) no nämä on näitä elämyksiä.. :D Aamulla kysyivät, jäämmekö vielä toiseksi yöksi, mutta päätimme muuttaa maisemaa. läydettiinkin läheltä toinen kiva kohtuuhintainen hostelli, jonka pitäjä oli tosi mukava. :)

Tämä päivä on mennyt rannalla nautiskellen, hyvää ruokaa syöden ja laiskotellen.. tässä vähän fiilistelykuvia.. :)











Huomenna määränpäänä Atlantic City, eli pitkä ajopäivä edessä.. päivittelen taas kun kerkeän.. :)

1 kommentti: