Oi, tää on vaan niin mun lemppari lisuke niin lihan, kuin kalankin kanssa.. :)
Kasvisgratiini
Tarvitset:
3 porkkanaa
1 pieni lanttu
1 pienehkö kukkakaali
valkosipulin kynsiä
yksi punainen paprika
1 sipuli
1 lihaliemikuutio
100g fetaa
Kastikkeeseen
3dl kermaa
1/2 purkkia olympia tuorejuustoa
yrttisuolaa
sitruunapippuria
tavallista pippuria
8 siivua kermajuustoa
Kuori lanttu ja porkkana, pilko ne pienemmäksi, keitä vedessä johon liotettu lihaliemikuutio kukkakaalin kanssa noin 10-15min. Pilko muut vihannekset jo paistoastian pohjalle, heitä päälle fetat. Kaada keitetyistä vihanneksista vesi pois ja kaada uunivuokaan.
Keitä kastike:
kiehauta kerma kattilassa, ota kattila pois levyltä. Lisää sulatejuusto ja juustosiivut joukkoon, anna sulaa kokonaan. kaada kastike päälle ja raasta juustoa vielä pinnalle. Paista uunin keskitasolla 200°c n. 40min.
Tarjoile uunilohen tai lihan kanssa.. :)
Nami nami...odotan innolla joulukuuta ja sitten paasen toivon mukaan maistelee sun kokkaamia herkkuja :)
VastaaPoista