Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

torstai 2. elokuuta 2012

Frozen yogurt

Tämä on sadas blogikirjoitukseni, siksi on syytä omistaa se lempiherkulleni, jäätelölle.. ja jos vielä tarkempia ollaan niin jogurtti jäätelölle. Kaikki, jotka on jenkeissä matkustanut tietää tän herkun.. Pehmeää jogurttijäätelöä kaikilla herkuilla.. on se vähitellen suomeenkin rantautunut, näin ainakin ingmanin jätskikioskissa tätä herkkua myynnissä.. eilen tuli ikävä tuota kesäherkkua, jotenka päätin väsätä sitä itse.. ja voin sanoa kyllä kannatti.

Eilen käytiin Marjan kanssa vadelma/mustikka metsällä ja oli kyllä täydellistä, tuoreita marjoja ja frozen jogurttia.. :)

Tarvitset:
1 kg turkkilaista jogurttia
0,5-1dl sokeria oman maun mukaan
reilu ripaus jauhettua vaniljaa
Jätskikone

Kaada jogurtti kulhoon, sokeroi se oman mielesi mukaan tarpeeksi makeaksi, lisää reilusti jauhettua vaniljaa, tai jos sattuu olemaan vanilja tanko, halkaise se ja lisää siemenet joukkoon. Anna massan maustua kulhossa tunnin ja kaada jätski koneeseen. Anna tekeytyä kunnes on paksua ja mahtavaa.. :)
Tarjoile heti tuoreiden marjojen kanssa.. innostuin fiilistelemään niin, että melkein oma annos suli..

Ihanaa kesän jatkoa kaikille, postauksia tulee vähän epäsäännölliseen tahtiin, kuukauden sisällä luvassa muutto, eli sie vie aikaa, mutta eiköhän sieltä tule kaikkia kivoja muutto postauksia ja sisustusfiilistelyjä tulevasta kodista.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti