Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

torstai 2. elokuuta 2012

Pilkulliset kynnet



On ollut rentouttavat kolme vapaa päivää, viimeisen päivän ohjelma oli väsää itselle uudet kynnet taas seuraavaksi pariksi viikkoa.. vuorossa oli siis mustaa ja pilkkuja.. oon jotenkin tykästynyt tohon pilkku kuosiin nyt, mielestäni näistä tuli oikeen onnistuneet.. :)

Aloitin tietty tippien korjaamisella ja hiomisella, katkoin viime viikolla ennätykselliset 3 kynttä samana päivänä.. :) sit tietty levitin alusgeelin, mutta muuten saat pallo kynnet näin:
Eli maalaa eka vapaalla kädellä mustan ranskalaisen manikyyrin, jota voit korjailla pensselillä. (ite en oo niin taitava, että saisin sen kertavedolla oikein.. :)

Anna mustan lakan kuivua hyvin. Kaada valkoista kynsilakkaa paperille. Tee pisteet joko hammastikulla tai jos omistat dotting toolin, käytä sitä.. jos et omista ja tykkäät pallo kynsistä, suosittelen sen hankkimista, maksaa vain pari euroa verkkokaupoissa ja on kyllä oiva apuri monessa koristelussa.. :)





Levitä alaosaan kiiltolakka ja anna kynnen kuivua hyvin. Tässä välissä on oiva aika levittää pääligeeli jos tekee geelikynnet, muuten lisää vielä kerros päällyslakkaa kynnelle.. :)
Ja sit kynnet onkin jo valmiit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti