Translate

Tervetuloa Hannan herkkublogiin

Täältä löytyy kaikki lempireseptit ja hömppäilyni.. herkkuja siis luvassa laidasta laitaan :)

torstai 9. elokuuta 2012

Raparperi mansikkakiisseli

Oi oi tuota raparperi autuaisuutta.. en mahda sille mitään, että näitä raparperi fiilistelyjä vain tulee ja tulee.. ;)

Raparperi mansikkakiisseli

Tarvitset:
0,5 dl raparperiä pieniksi paloiksi pilkottuna
200g mansikoita
0,5dl vettä
Loraus tummaa siirappia
0,75dl sokeria
2rkl fariini sokeria
ripaus jauhettua vaniljaa
2,5rkl perunajauohoja +pieni lasi kylmää vettä

Pilko raparperit pieniksi noin 1 cm viipaleiksi. Laita vesi kiehumaan, lisää sinne sokeri, siirappi ja fariini sokeri. Anna sokerin liuota veteen. Lisää raparperit ja mansikat joukkoon (ite käytin pakastemansikoita. Anna kiehua kunnes raparperit on niin pehmeitä että ne hajoaa. Sekoita perunajauhot lasilliseen vettä, kaada seos norona joukkoon kokoajan sekoittaen. Kun kiisseli pulpahtaa ekat kerrat, voit ottaa sen pois levyltä.. Anna jäähtyä ja tarjoile vaniljajätskin tai kermavaahdon kera. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti