Tässä parit grilliherkut lisukkeiksi normaalin makkaran ja pihvin kanssa.. :)
Täytetyt grillitomaatit
Tarvitset
1 isohko tomaatti per syöjä

juustoraastetta
suolaa ja pippuria
Folioa
Leikkaa tomaatilta hattu pois, kaiverra sisälle kuoppa. Ripottele suolaa ja pippuria kuopan pohjalle, täytä se fetalla ja laita vielä vähän juustraastetta väliin. Laita kansi kiinni, kääri folioon niin, että hattu näkyy ja grillaa grillissä kunnes fetat on vähän sulanut ja tomaatti lämmin ja pehmeä. Tän voi kyllä tehä uunissakin. :)
Pekoniparsat
Tämä oli mun siskon poikaystävän herkku, jota hän valmisti meille, oli kyllä mainiota. :)

2 parsaa per syöjä
1 pekonisiivu per parsa
hunajaa.
Leikkaa parsasta vähän pois päästä, pese parsat hyvin. Kieritä pekoni parsan ympärille rullaksi, valele hunajalla ja grillaa kunnes pekoni on saanut hyvän värin ja parsat hieman pehmenneet. :)
Helppoa ja super hyvää..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti